واکنشهای قهوه ای شدن ا زدسته واکنش هایی هستند که گاه مطلوب و گاهی نامطلوب تلقی می شوند.مثلا قهوه ای شدن پوست نان کیک و بیسکوئیت د ربرخی محصولات مثل سیب زمینی سرخ شده تا حدودی مطلوب و در مواردی مثل میوه ها و سبزی های خشک یا منجمد ویا پودر تخم مرغ یا پودر شیر خشک به طور کلی نامطلوب بوده و فساد تلقی می شود.
در این جا به بررسی عوامل موثر بر قهوه ای شدن در مواد غذایی و راهکارهایی برای ممانعت از آن می پردازیم
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی
قهوه ,مواد غذایی
منبع
اشتراک گذاری در تلگرام
درباره این سایت