نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهانگردان اروپایی مشاهده شد. آن ها این پرنده را با خود به اروپا بردند. پس از آن در ایتالیا، فرانسه و انگلستان بوقلمون پرورش داده شد. با کشف آمریکا مهاجران به خوبی با این پرنده و مزه آن آشنایی داشتند بنابراین به سرعت پرورش و مصرف بوقلمون در آمریکا گسترش یافت به طوری که هم اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب اولین و دومین تولیدکننده و نیز مصرف کننده گوشت بوقلمون در دنیا هستند.


گاه اینترنتی بوقلمون ,پرورش منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت آموزش کامپیوتر پاور پلی کدهای تخفیف دیجی کالا All you need انجمن مدیریت پروژه پردیس زندگینامه ها اهنگ,فیلم,سریال,خبر