مغزها به صورت اسنک به همراه نوشیدنی ها بطور گسترده ای مصرف می شوند و در بین مغزها بیشتر از همه بادام زمینی به این منظور استفاده می شود اما مغزهای دیگر مانند مغز بادام، فندق، گردو و مغزهای دیگر نیز به صورت اسنک مصرف می شوند. به غیر از مقادیر بسیار کم از بلوط های شیرین، گردو و فندق باپوست می باشند بقیه تقریباً بدون پوست می باشند. به استثناء – بلوط، که مقدار رطوبت آن بیش از 50% و مقدار چربی آن فقط 3% است – بقیه مغزها رطوبت آنها کم (معمولاً کمتر از 7%) و مقدار چربی آنها بالا (حدود 70%) است
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی مغزها ,اسنک ,صورت ,صورت اسنک ,مقدار چربی ,همراه نوشیدنی ,مغزهای دیگر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نور صنعت تجهیز arian45dew Web تست اپلیکیشن و سایت naye ney ????پرواز و سقوط بانوی ایرانی???? دانلود کده یواشکی های من یاهو نیوز خرید اینترنتی